Wat kunt u van ons verwachten?

Wij zijn een team met veel kennis en ervaring op het gebied van het familie-en erfrecht. Een grote kans dat we al eens eerder kennis gemaakt hebben, want mijn teamgenoten en ik, Ineke Meuwese, maakten tot voor kort deel uit van het kantoor Dirkzwager in Arnhem. Ik heb daar als toegevoegd notaris vele jaren de leiding gehad over de notariële afdeling familie-en erfrecht. Als team hebben we een schat aan ervaring opgedaan in het omgaan met dit veelzijdige deel van het recht. Onlangs ben ik tot notaris in Arnhem benoemd en heb ik mij daar, samen met mijn team, zelfstandig gevestigd, op een mooie plek in het centrum, die vanuit Velp en Oosterbeek ook heel goed bereikbaar is.

Wilt u vermogen nalaten? Bent u dan vermogen aan het opbouwen of bent u met pensioen? Bent u ondernemer of ondernemer geweest? Is er familievermogen dat u wilt beschermen? Bent u getrouwd of heeft u plannen om te gaan samenwonen? Of bent u net uw partner verloren door overlijden of echtscheiding? Wilt u uw vermogen aan familie of vrienden nalaten of juist aan een goed doel? Heeft u kinderen? Is de verhouding overzichtelijk of juist ingewikkeld? Verkeert één van de kinderen in een bijzondere situatie? Bent u tot executeur of erfgenaam benoemd? Of bent u juist door uw ouders onterfd? Iedere situatie vraagt om een andere regeling of advies!

Door onze focus op het familie-en erfrecht kunt u van ons specialistische juridische deskundigheid verwachten. Door onze jarenlange ervaring en het opgebouwde netwerk kunnen wij ook makkelijk schakelen met deskundigen op een ander rechtsgebied en zijn de lijntjes kort, zodat voor u het allerbeste resultaat wordt bereikt.

Iedere situatie vraagt om een andere regeling of advies.

Waar kunnen we u mee helpen?